Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Bernardo Cusini, Livigno

Apartmánový dům Bernardo Cusini v zimě

Apartmány Bernardo Cusini se nacházejí na klidném a slunném místě, u lyžařského vleku Palipert, s napojením do celé lyžařské oblasti Carosello. K místnímu centru střediska Livigno je to asi 3 km daleko. Nejbližší restaurace a obchody jsou v blízkosti ubytování.

Apartmánový dům nabízí parkování zdarma. na místě je nutné zaplatit kauci 100 euro / apartmán. V ceně pronájmu je elektřina, voda, plyn, topení, závěrečný úklid, ložní prádlo (výměna 1x týdně).

Dobře a útulně zařízené apartmány jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, kuchyňským koutem s ledničkou, mikrovlnnou troubou, kávovarem, myčkou nádobí, obývací částí se satelitní televizí.

2-pokojové apartmány pro 4 osoby (cca 36 m2) mají obývací pokoj s místem ke spaní (rozkládací gauč) a jednu oddělenou ložnici se 2 lůžky.

3-pokojové apartmány pro 4 osoby (cca 45 m2) jsou umístěné ve 2 patrech, dole najdete obývací pokoj s kuchyňkou a pokoj se 2 lůžky, v horním patře další ložnici se 2 postelemi.

V nabídce jsou také 3-pokojové apartmány pro 4 osoby (cca 50 m2), které mají stejné vybavení, ale navíc v horním patře další koupelnu se sprchou a WC.

Stravování: Vlastní

(údaje jsou z roku 2011)

Apartmánový dům Bernardo Cusini - obývací pokoj
Apartmánový dům Bernardo Cusini - kuchyně

Místo

Palipert, Livigno 46° 30' 41.1876" N, 10° 7' 17.6916" E
Location

Livigno na Facebooku