Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Livigno Ski, Livigno

Italské apartmány Livigno Ski v zimě

Poloha

Apartmány Livigno Ski se nacházejí v různých soukromých domech, a podle polohy jsou od centra italského střediska Livigno s restauracemi a obchody vzdálené 100 až 800 metrů.

Také lyžařské vleky a běžkařské stopy jsou různě vzdálené, většinou je to kolem 300 metrů, stejně jako zastávky skibusu (max. 200 metrů), který jezdí pro lyžaře zdarma.

Ubytování

Všechny apartmány jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, a zařízeným kuchyňským koutem s jídelním stolem. Parkování u domu je k dispozici pro ubytované hosty zdarma.

Apartmány pro 2 - 4 osoby (ca. 45 m2) mají obývací pokoj kombinovaný s místem pro spaní (rozkládací gauč a dvoulůžko).

Apartmány pro 2 - 6 osob (ca. 55 m2) mají obývací pokoj kombinovaný s místem pro spaní (rozkládací gauč a dvoulůžko) a oddělenou ložnici s patrovou postelí.

V ceně ubytování je zahrnuta elektřina, plyn, voda, topení, ložní prádlo, závěrečný úklid, parkování. S sebou je nutné vzít ručníky a kuchyňské utěrky. Za poplatek je možné na místě zapůjčit dětskou postýlku (do 1 roku věku), cca 35 euro / týden. Na místě se také platí kauce 50 euro.

Stravování

Vlastní

Další informace

Hosté ubytovaní v apartmánech Livigno Ski mají 25% slevu na skupinové lyžařské a snowboardové kursy (od 6 dní) u lyžařské školy Living Viaggi.

(údaje jsou z roku 2012)

Italské apartmány Livigno Ski - ubytování

Místo

Livigno 46° 32' 7.3716" N, 10° 8' 5.586" E
Location

Livigno na Facebooku