Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alexander, Livigno

Italský hotel Alexander v zimě

3-hvězdičkový hotel Alexander se nachází na klidném místě s nádherným panoramatickým výhledem, přibližně 1,2 km od centra střediska Livigno. Nejbližší lyžařský vlek Teola je vzdálený jen asi 150 metrů, zaveze vás do jedné z nejznámějších lyžařských oblastí severní Itálie v Alta Valtellině. Zastávka skibusu (zdarma) do lyžařské oblasti Mottolino je přímo před domem.

Moderní a elegantní hotel byl v roce 2009 renovován nabízí k ubytování 65 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce, restaurace, bar, televizní místnost, čítárna, kadeřnictví, salón krásy, vyhřívaná lyžárna. Parkoviště u hotelu je zdarma, vyhřívané garáže jsou na vyžádání a za poplatek (cca 8 euro / den).
Pro ubytované hosty je k dispozici stolní tenis a wellness centrum s krytým bazénem a posilovnou. Za poplatek je sauna, whirlpool, solárium a parní lázně.

Přátelsky a komfortně zařízené pokoje (cca 16 – 22 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, koupacími plášti, telefonem, internetovým připojením WLAN (za poplatek), trezorem, satelitní televizí, minibarem (za poplatek), jsou s výhledem do údolí nebo na hory.
Junior suity mají podobné vybavení, ale jsou prostornější (22 - 30 m2). Nacházejí se v prvním a druhém patře.
Dětské postýlky jsou k dispozici na vyžádání a za poplatek (cca 5 euro / den).

Stravování: Polopenze – snídaně formou bufetu, servírovaná večeře o 3 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Alexander s recepcí
Italský hotel Alexander s restaurací
Italský hotel Alexander s bazénem
Italský hotel Alexander - ubytování

Místo

Hotel Alexander 46° 31' 40.6452" N, 10° 8' 11.6592" E
Location

Livigno na Facebooku