Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Amerikan, Livigno

Italský hotel Amerikan v zimě

4-hvězdičkový hotel Amerikan je umístěn na klidném místě, asi 1,5 km od centra střediska Livigno. Nákupní možnosti, bary a restaurace se nacházejí v nejbližším okolí. Nejbližší lyžařský vlek a sjezdovka se nacházejí cca 50 metrů od domu, běžkařská trasa vede hned vedle hotelu. Zastávka skibusu do dalších skiareálů je vzdálená 50 m.

Hotel nabízí k ubytování 30 pokojů v hlavní budově a 15 pokojů v budově vedlejší. K zařízení hlavní budovy patří přijímací hala s recepcí (trezor k pronajmutí), kavárna, kuřácká místnost, bar s venkovní terasou, restaurace, internetové připojení WiFi v celém domě (zdarma), výtah, box na lyže pro každý pokoj. Parkoviště u hotelu je zdarma, garáže za poplatek cca 10 euro / den.

Ubytovaní hosté mohou zdarma využít malou posilovnu a wellness centrum, kde najdete saunu, tureckou parní lázeň, whirlpool, aromatické sprchy. Pro nejmenší návštěvníky je k dispozici dětská herna.
Za poplatek jsou masáže a UV lampa, a využití nového spa centra "Aquagranda" Livigno.

Všechny pokoje jsou zařízeny nábytkem z přírodního dřeva a květinovou kompozicí, a vytvářejí tak příjemnou a exkluzivní atmosféru.
Komfortní pokoje (cca 20 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů, televizí se satelitním příjmem, telefonem, trezorem, ledničkou, zčásti balkónem.
Rodinný pokoj (cca 35 m²) tvoří 2 místnosti s 1 manželskou postelí, 2 oddělenými postelemi.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu se salátovým, dezertovým, ovocným a sýrovým bufetem. 1x týdně se koná večeře s místními specialitami.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Amerikan s restaurací
Italský hotel Amerikan - ubytování

Místo

Hotel Amerikan 46° 30' 59.9004" N, 10° 7' 22.7604" E
Location

Livigno na Facebooku