Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Interalpen, Livigno

Italský hotel Interalpen v zimě

3,5 hvězdičkový hotel Interalpen je nejvýše položeným hotelem v Evropě (2.200 m.n.m.). Nachází se u silnice s malým provozem k průsmyku Passo Foscagno, která spojuje Bormio a Livigno. Středisko Livigno s obchody "duty free", restauracemi, bary a nočním životem je vzdálené cca 15 km.

Nejbližší lyžařský vlek skiareálu "Tre Palle" je přibližně 4 km daleko, zastávka skibusu je přímo u hotelu. Hned vedle hotelu je také malé horské jezero. Bormio je vzdálené asi 20 km.

Hotel nabízí k ubytování 34 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, restaurace, bar, taverna, prádelna (za poplatek), výtah a lyžárna. Parkování u hotelu je zdarma, garáže za poplatek (cca 8 € / den).

V ceně ubytování je posilovna, wellness centrum s krytým bazénem (5 x 5 m), saunou, tureckou parní lázní a whirlpoolem. Zpoplatněné jsou masáže.

Elegantně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, župany (za poplatek), satelitní televizí, telefonem, internetovým připojením WiFi (za poplatek), trezorem.

Pokoje s až 2 přistýlkami (pro děti do 12 let) jsou prostornější, jinak mají stejné vybavení.

Rodinné pokoje jsou tvořené ze 2 místností, propojených navzájem dveřmi.

Stravování: Polopenze - rozšířený snídaňový bufet, večeře o 3 chodech probíhá výběrem z menu s předkrmovým a přílohovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Interalpen - ubytování

Místo

Hotel Interalpen 46° 29' 28.9068" N, 10° 12' 58.3848" E
Location

Livigno na Facebooku