Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Intermonti, Livigno

Italský hotel Intermonti v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Intermonti je postaven na okraji lesa (1.816 m.n.m.) s panoramatickým výhledem na údolí městečka Livigno. Centrum je vzdálené přibližně 1,5 km.

Stanice 4-sedačkové lanovky "Teola - Pianoni Bassi", stejně jako nejbližší sjezdovka, je od hotelu jen asi 200 metrů daleko (lyžařský areál Mottolino). V okolí najdete 40 km běžkařských tratí, zastávka skibusu je asi 20 metrů od hotelu.

Zařízení

Rodinně vedený hotel s přátelskou atmosférou nabízí k ubytování 160 pokojů v celkem 4 chaletech, které jsou propojené vnitřními chodbami a schodišti.

Dále k zařízení patří vstupní hala s recepcí, internetový koutek a Wi-Fi připojení na internet (v celém hotelu), restaurace, bar, dětská herna, malý duty-free obchod, lyžárna s vysoušečem bot.

Parkování u hotelu je zdarma, v garáži za poplatek cca 10 € za den (nutná rezervace předem).

Zábava a wellness

V ceně ubytování je biliár a stolní tenis, krytý bazén (asi 29°C, 17 x 7 m, nutná koupací čepice). Za poplatek je wellness centrum s finskou saunou, parní lázní a whirlpoolem.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje zařízené v typickém alpském stylu (cca 21 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, topením, balkónem.

Rodinné pokoje mají podobné vybavení, ale jsou prostornější. Dětské postýlky jsou k dispozici zdarma (na vyžádání předem).

Stravování

Polopenze - snídaně formou švédských stolů s bio koutkem, večeře o 3 - 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Intermonti s bazénem
Italský hotel Intermonti s restaurací
Italský hotel Intermonti - ubytování

Místo

Hotel Intermonti, Livigno 46° 31' 32.826" N, 10° 8' 6.6012" E
Location

Livigno na Facebooku