Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pare, Livigno

Italský hotel Pare v zimě

3-hvězdičkový hotel Pare je umístěn na okraji střediska Livigno, na klidném místě, odkud se můžete velmi dobře dostat na ty nejkrásnější sjezdovky. Centrum obce s pěší zónou je vzdálené asi 15 minut pěší chůzí (cca 1,2 km).

Hotel leží hned vedle sjezdovky Giorgio Rocca skiareálu Teola / Mottolino, stanice lyžařského vleku Teola – Pianoni Bassi je za domem. Zastávka skibusu je přímo před domem. Nejbližší běžkařské stopy jsou ve vzdálenosti 100 metrů.

3-patrový hote Parel nabízí k ubytování 37 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, výtah (do 2. patra), TV místnost, jídelna, společenská místnost s barem a s panoramatickým výhledem na údolí, kuřárna a čítárna, dětská herna, lyžárna. Parkování u hotelu je zdarma.

V ceně ubytování je pro hosty k dispozici malé wellness centrum s krytým bazénem (ca. 15 x 5 m a 30°C, nutná koupací čepice), saunou (max. 4 osoby, nutná rezervace předem) a s posilovnou. Za poplatek jsou masáže, solárium, nedaleká lyžařská škola a půjčovna.

Dvoulůžkové pokoje (asi 24 m2) jsou jednoduše a prakticky zařízené, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou / WC, vysoušeč vlasů, župany, telefon, trezor, LCD televizor a posezení. Dětské postýlky jsou k zapůjčení za poplatek (10 €/den, nutná rezervace předem).

Stravování: Polopenze - snídaně je formou bufetu s bio koutkem, večeře se podává jako 4-chodová výběrem z menu s předkrmovým a salátovým bufetem. 1x týdně hotel pořádá večer se specialitami a večeři při svíčkách.

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Pare s restaurací
Italský hotel Pare - ubytování

Místo

Hotel Pare 46° 31' 39.6516" N, 10° 8' 13.9272" E
Location

Livigno na Facebooku