Jste zde

Domů » Zima

Snowboarding, 2. část

Livigno a horské panorama

Díky velkému úspěchu v minulém roce pokračuje i letos Jibbing Linie a novinkou pro letošní sezónu je Boarder Banzai a trať Woodpark line.

Livigno Park je skutečně pro každého, otevřeno je každý den od 9:30 do 16:30 hodin. Ochranná přílba je zde povinností pro všechny účastníky.

Přírodní pipe

Chcete zažít pocity "velkých" freestylistů a snowboardistů během předvádění jejich kousků na U – rampě? Není nic lehčího, než si to osobně vyzkoušet.

Na sjezdovku se nejlépe dostanete sedačkovou lanovkou Monte Sponda. Objevíte tady skvělé přírodní muldy, a po obou stranách přírodní halfpipe zažijete plno vzrušení a dobré zábavy. U - rampa je také ideální pro děti ... a proč ne? Také přece musí někde trénovat!

Fun Boarder

Poblíž horské chaty Camanel di Planon se vám doslova nabízejí dvě sjezdovky s parabolickým tvarem a s menší prohloubeninou. Jedna z nich je velmi jednoduchá a jsou na ní skvělé velké zatáčky.

Je to vhodné místo i pro ty, kteří svět sněhu teprve poznávají. Ta druhá sjezdovka je určena pro již zkušenější borce, kteří tam mohou dosahovat i docela velkých rychlostí a k jejímu sjíždění je zapotřebí i trochu odvahy.

Oblast o rozměrech 800 x 200 metrů je ideálním místem k pořádání přátelských soutěží. Na Fun Boarder se dostanete sedačkovou lanovkou Monte Sponda.

Cable Park

V italském středisku si můžete zkusit i wakeboarding na sněhu, a to přímo ve středu obce na snowboardu. Rozdíl je jen v tom, že jde spíše o wakeboarding a kite. Zařízení najdete hned vedle lyžařské školy ve středisku Livigno a start je u hospůdky Benni's Pub.

Otevírací doba:

Pondělí, úterý, čtvrtek, sobota, neděle: 12:00 - 20:00 hodin, po předchozí rezervaci je možné také 10:00 -12:00 a 20:00 – 23:00 hodin (min. na 1 hodinu)
Středa, pátek: 14:00 – 23:00 hodin, po předchozí rezervaci je možné také 10:00 -14:00 hodin (min. na 1 hodinu)

Ski depot

Úschovnu snowboardového vybavení najdete vedle lyžařského vleku číslo 29, Valandrea. Otevřeno je každý den od 8:30 do 17:30 hodin, rezervace možná na začátku lyžařského vleku, v kanceláři se skipasy.

Místo

Dolní stanice lanovky Monte Sponda, Livigno 46° 31' 54.9444" N, 10° 8' 56.7996" E
Location

Livigno na Facebooku