Jste zde

Domů » Livigno

Zimní zábava pro děti

Zimní prázdniny jsou skvělou zábavou pro celou rodinu.

Využijte i vy příležitost a nechte své děti, ať poznávají i bez vás svět lyžování.

Ti nejmenší se tak hravou formou seznámí se sněhem a zimními sporty, zatímco jejich rodiče si budou vychutnávat na sjezdovkách obloučky.

Dětská školka M’eating Point Mottolino

Vyškolení pedagogové se postarají o děti ve velké školce v horské chatě M'Eating Point, u horní stanice lanovky Mottolino.

Školka je otevřena denně od 10:00 do 16:00 (v sobotu bez dozoru) a zdarma pro děti 3-7 let. Mladší děti jsou vítány v doprovodu dospělé osoby.

Kinder Club Lupigno

V tomto klubu děti najdou bezpečný svět her, barev a zábavy. Tady jsou děti šťastné a jejich rodiče si tak mohou odpočinout.

Plně vybavený dětský prostor s "kouzelnými koberci", animačním jevištěm s maskotem Lupigno, dětským hřištěm s trampolínou, kolotočem, snowtubingem a mnoha dalšími atrakcemi najdete v dětském klubu Lupigno.

Při skutečně chladných dnech je k dispozici krytá část, která je vyhrazena jen pro děti. Na výběr rodiče mají hlídání, hlídání s lyžařskou školou s jídlem nebo bez jídla (od 3 let).

Livin'Ice Park

Hřiště pro děti, vyrobené výhradně ze sněhu, je novým "tahákem" v italském středisku Livigno pro rodiny s dětmi. Livin'Ice Park je majestátní sněhová stavba, která nabízí nekonečné možnosti zábavy. Nachází se v blízkosti pěší zóny v centru Livigna.

Asi 8000 krychlových metrů sněhu je použito ke stavbě parku, a to vše za pomoci dvou sněžných roleb a sněhové frézy. Strukturu navrhuje a vyrábí pět umělců pod vedením Vania Cusiniho.

Yepi Park

Lyžařská sjezdovka pro děti s řadou herních příležitostí, kde se dají propojit hry a lyžování. Najdete ji u gondolové lanovky Mottolino (č.3).

Boarder Zoo

U horní stanice lanovky Carosello 3000 se nachází jednoduchá trať se širokým zatáčkami, kde se děti mohou učit lyžovat se svými rodiči nebo s lyžařským instruktorem.

Doprovázet je přitom budou nejznámější a nejobávanější zvířata, která obývají Alpy (včetně medvědů), se kterými se samozřejmě můžete i vyfotit.

To je skvělé pro dospělé, protože tady díky tomu na svazích vydrží jejich ratolesti mnohem delší dobu a s úsměvem na tváři.

Větší děti se mohou vydat do vedlejšího Boarder Banzai, kde otestují trať s řadou překážek z pěnové pryže a také svojí lyžařskou zručnost.

Hřiště na sněhu

V italském středisku Livigno je pro děti k dispozici několik hřišť ke hraní, jsou vybavena skákacími hrady a nafukovacími skluzavkami, posuvnými pásy a různými sjezdovkami. Zde se skvěle zabaví děti všech věkových kategorií v doprovodu rodičů.

Pohled ze sjezdovky na městečko Livigno
Autor: @somiz
Geografie: 

Místo

Horská chata M'Eating Point, Livigno 46° 31' 40.1772" N, 10° 9' 47.0268" E
Location

Livigno na Facebooku