Jste zde

Domů » Zima

Skipas zdarma

Livigno - zimní krajina a jedna ze sjezdovek

Pokud si zarezervujete pobyt o zimní dovolené v období od 13. dubna až do 1. května 2013 v některém z hotelů, penzionů (minimálně 4 noci) nebo prázdninových apartmánů (minimálně 7 nocí) v italském středisku Livigno, můžete k ubytování zdarma obdržet skipas.

Vybrat si můžete z opravdu široké nabídky: Je zde k dispozici na 115 km sjezdovek, neustále zasněžených a perfektně připravených, moderní lanovky a lyžařské vleky, a také dva snowparky.

V nadmořské výšce 1.816 m jsou prakticky vždy zaručeny přímo ideální podmínky k provozování zimních sportů a díky umělým zasněžovacím systémům může být pokryto v případě nepříznivého počasí až 80 % sjezdovek i umělým sněhem. Máte chuť zalyžovat si na dobrém sněhu? Livigno je pak bezesporu tou správnou odpovědí.

Se svým partnerem, s přáteli nebo i s rodinou si zde můžete dosytosti užívat perfektního sněhu, dobrého jídla a skvělé atmosféry, a při tom všem si užívat potěšení z okolní nádherné krajiny. Akce "Skipass Free" je dostupná ve vybraných hotelech, penzionech i v prázdninových apartmánech.

Hotel + skipas od 1700 €:

* Cena je za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, při nejméně čtyřech přenocováních se snídaní. Je možná polopenze i plná penze.

Apartmán + skipas od 210 €:

* Cena za osobu a přenocování alespoň 7 nocí.

Podmínky:

• Výše uvedená nabídka platí pro všechny hosty, kteří si přímo zarezervují pobyt s alespoň 4 noclehy strávenými v hotelu či v penzionu, anebo nejméně 7 noclehy v prázdninovém apartmánu, v rámci akce Skipass Free.

• Při splnění výše uvedených podmínek obdrží každý návštěvník jeden skipas zdarma. Platnost tohoto skipasu je omezena nejvýše na počet dnů, na které jste si zarezervovali předem pobyt.

• Podle převládajících klimatických podmínek se plánuje ukončení lyžařské sezóny k 1. květnu 2013.

• Nabídka akce Skipass Free není určena pro zákazníky, kteří si svůj pobyt nezarezervovali přímo přes ubytovatele, ale například přes cestovní kanceláře nebo on-line prodejce hotelů.

Místo

Livigno 46° 32' 18.8484" N, 10° 8' 11.1876" E
Location

Livigno na Facebooku